TOBB bilgilendirme seminerleri başlattı

STB Meclis Üyeleri TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) oda ve borsalardaki 10 bine yakın meclis üyesi için bilgilendirme seminerleri başlattı.  TOBB’da düzenlenen TOBB ve oda-borsaların iş dünyası için verdiği hizmetler alanında verilen üç günlük seminere Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Nihat Özdemir, Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Genç Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Ali Kopal, Nihat Yılmaz Meclis Başkan Yardımcısı Serkan Erdem, Meclis Divan Kâtip Üyesi Vedat Arslan, Meclis Üyeleri Kenan Akcan, Serdar Koç, Nizamettin Sarı, Adem Sarı, Avni Uçar, , Rıdvan Turgay, Aydın Çeliksalan ve Cevdet Çakır  katıldı.

Programa, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz\'ün açılış konuşmasıyla başlandı. TOBB olarak bu seminerlere özel önem verdiklerini söyleyen TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, gelen yoğun talep nedeniyle de haftalık grup kontenjanını 150\'den 200\'e çıkardıklarını ifade etti. Bu seminerlerin düzenlemesinde birinci amacın kendilerini anlatmak olduğunu bildiren Saraçöz, "Biz kendimizi iyi anlatamazsak başkaları bizi ya eksik anlatır ya da yanlış anlatır. TOBB ve iştiraklerinin, oda ve borsaların neler yaptığını, hangi hizmetleri sunduğunu önce bizim bilmemiz gerekiyor. İkincisi, ülke ekonomisi nereden geldi, nereye gidiyor ve biz camia olarak neler yapabiliriz? Bu önemli" diye konuştu.

Üç gün süren program boyunca TOBB Hizmet Binası, Kurumsal Yapısı ve yine TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kampus ve Sosyal alanlarının da tanıtım ve ziyaretleri gerçekleştirildi.

TOBB tarafından 2015 yılı Şubat ayı sonuna kadar tüm Oda ve Borsalarda görev alan Meclis Üyelerinin sınıflar halinde katılımlarının planlandığı programa iştirak eden Meclis Üyelerimize Seminer süresi boyunca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin hizmet ve iştiraklerinden yararlanma, Dünya ve Türkiye Ekonomisi, Dış Politika, Genel Ekonomi Faiz, Döviz, Borsa, Kişisel Gelişim, Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı TEPAV çalışmaları, Teşvikler vb. konularda sunumlar ve detaylı bilgiler verildi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]