Tiyatro Okulu kayıtları devam ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu ön kayıtları devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Tiyatro sanatına gönül vermiş, kendini bu alanda yetenekli gören tüm vatandaşlarımızı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda, 17 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek Tiyatro Okulu kayıtlarımıza davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, ‘Anadolu Kültür Başkenti Sakarya’ hedefiyle önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda açılacak Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu’na ön kayıtların devam ettiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Sosyal ilişkilerine katkı sağlamak ve iletişim becerilerini geliştirmek isteyen tüm tiyatro severleri, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda, 17 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek Tiyatro Okulu kayıtlarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Başarı sınavı yapılacak

Tiyatro Okulu kayıtlarına ilginin her geçen gün arttığını belirten Aktürk, bugüne kadar 400’ün üzerinde vatandaşın kayıt yaptırdığını ifade etti. 17 Ocak Cuma günü tamamlanacak ön kayıt işlemlerinin ardından, 19 - 20 Ocak tarihlerinde, Ofis Sanat Merkezi’nde değerlendirme sınavının yapılacağını da sözlerine ekleyen Aktürk, bu sınavı başarı ile tamamlayanların Ofis Sanat Merkezi’nde, Şubat ayında başlayacak derslere katılabileceklerini dile getirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]