Tırnakçılar Güvenlik Kamerasından Kaçamadı

Sakarya'da, alışveriş bahanesiyle girdikleri bir iş yerinde çalışanları dolandırdıkları iddia edilen iki tırnakçı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Adapazarı ilçesinde alış veriş merkezlerinin bulunduğu en işlek bölgede faaliyet gösteren bir cep telefonu bayiinde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Korkmaz'a ait iş yerine önce ilk şüpheli şahıs geldi. Çalışan müşteri ile ilgilendiği halde kasaya doğru yönelen şüpheli kontör almak istediğini söyledi. Cüzdanından 50 TL çıkaran şüpheli kontör siparişini verdikten sonra parayı el çabukluğuyla verirmiş gibi yaparak cebine indirdi. Çalışandan 50 TL para üstü alan şüpheli kontörü aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Şüpheli ile birlikte geldiği görüntülenen başka bir kişi de sıranın kendisine gelmesiyle çalışana 100 kontör alacağını söyleyerek elinde bulunan 20 TL'yi çalışana verdi. Bozuk olarak para üstü alan şüpheli alışverişten vazgeçerek elinde bulunan bozuklukları verdikten sonra 20 TL'yi geri aldı. Cüzdanından 100 TL çıkaran şüpheli kontör siparişini verdi. Elindeki parayı çalışana uzatan şüpheli el çabukluğuyla parayı geri çekerek cebine koydu. Para vermediği halde 100 TL para üstüne de alan şüpheli iş yerinden ayrıldı.

Olayın ardından iş yeri çalışanlarının müracaatı üzerine harekete geçen polis kameraları izleyip şüphelilerin fotoğraflarını aldı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]