TES İlçe Temsilciler Kurulu toplandı

Türk Eğitim Sen Sakarya Şubesi İlçe Temsilciler Kurulu Kuzuluk’ta toplandı. 

20-21 Aralık 2014 tarihlerinde Kuzuluk Termal Otelde toplanan İlçe Temsilciler Kurulu yerel ve genel gündemi değerlendirdi. Toplantıda Sakarya Üniversitesi Öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Selçuk Kürşad KOCA “iletişim ve imaj” konulu bir eğitim semineri verdi. 

Türk Eğitim Sen Sakarya Şubesi 2014 yılı 2. Olağan ilçe temsilciler toplantısına ilişkin sonuç bildirgesi aynen şöyle: 

“1-İlçe temsilcilerinin fikirlerini, görüş ve önerilerini açıkça ifade ettikleri demokratik bir toplantı gerçekleştirildi.

2-İlçe teşkilat yapılarının ivedilikle oluşturulması ve ilçe kurum temsilciliklerinin eksikliklerinin giderilmesi(Aralık ayı sonuna kadar) kararlaştırıldı.

3-‘’Türk Eğitim-Sen’e üyelik teklifi götürülmedik hiçbir eğitim çalışanı kalmayacak’’ düsturundan hareketle bütün eğitim çalışanlarına ulaşılacak ve üyelik teklifi yapılarak, üye yapılmaya çalışılacak.

4-Olağanüstü genel kurul talepli dilekçeler gündeme alındı. İlçe başkanları ile paylaşıldı, görüşleri alınarak istişare edildi. Konu ile ilgili yönetim kurulunun aldığı’’Olağanüstü genel kurul talebinin reddedilmesi ‘’kararı ilçe başkanları ile paylaşıldı.

5-Sakarya ili kapsamında il ve ilçelerde yetkinin tekrar alınması için daha kararlı bir şekilde çalışmaların devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

6-Mümkün olduğu durumlarda ilçe yönetimlerinde bayan üyelere yer verilmesi, bayan üyelerin temsilcilik noktasında daha çok teşvik edilmesi kararlaştırıldı.

7-İlçe temsilciliklerine 2015 Ocak ayı itibariyle belirli oranlarda bir bütçenin ayrılması kararı ilçe yönetimleri ile paylaşıldı.

8-İlçe yönetimlerince İl Yönetiminin kararlı, azimli, yenilikçi ve ileriye dönük çalışmaları takdir edilerek İl yönetimine her türlü desteği vermesi ve birlikte hareket edilmesi kararı alındı.

9-Kurum Temsilcilerimizin tebrik ve taziyeleri il şube sekreterimize ivedilikle iletmesi kararlaştırıldı.

10-‘’İletişim ve İmaj’’ eğitim seminerinin çok faydalı olduğu, bu seminerin ilçeler bazında kurum temsilcilerine ve üyelere verilmesinin uygun olacağı, benzeri seminerlerin verilmesi için çalışmalar yapılması kararı alındı.”
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]