Terzioğlu'nun Hedefi 300 Bin Oy

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı Başkanı Davut Terzioğlu yapılacak ilk seçimlerde hedeflerinin Sakarya’da 300 bin kişinin oyunu almak olduğunu söyledi.

Hür Fm’de Hülya Sürücü’nün hazırlayıp sunduğu Detay Programı’na konuk olan Terzioğlu bu hedefi gerçekleştirmek için öncelikle tüm partilileri kaynaştırmaya çaba sarfedeceklerini kaydetti.

Katıldığı bir saatlik canlı yayın programında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da hazır bulunduğu AK Parti Sakarya 3. olağan genel kurul seçim sonuçlarını değerlendiren Terzioğlu, bundan sonra nasıl bir çalışma programı yürüteceklerini de uzun uzun anlattı.

KÜSKÜN KALMAYACAK

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı Başkanı Davut Terzioğlu Bekirpaşa Belediyesi eski başkanı Yakup Alaylı’nın radyoyu telefonla arayarak yazdırdığı, “Eski ve yeni belediye başkanları ile eski ve yeni partilileri kaynaştırmayı nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz?” şeklindeki soruyu yanıtlarken de, kaynaşma adına sık sık yemek düzenleneceğini ve partide küskün kalmayacağını söyledi.

BAŞBAKANIN TEPKİSİ YOK

Terzioğlu bir başka soru üzerine de seçimi kaybeden Ali İhsan Yavuz taraftarlarının ortaya attığı iddiaların doğru olmadığını öne sürerek, “Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan seçimi benim kazandığımı duyunca iddia edildiği gibi, ‘Davut Terzioğlu ismi de nereden çıktı?’ şeklinde tepki vermedi” dedi.

OMURGASIZ SİYASET YAPMAYACAĞIZ

Davut Terzioğlu, “Teşkilatımıza ve şahsımıza karşı güven sorunu oluşturmayacağız” dedi ve omurgasız siyaset yapmayacaklarının altını çizdi.

‘Küçük olsun benim olsun değil, büyük olsun hepimizin olsun’ anlayışını benimsediklerini anlatan Davut Terzioğlu, “Önemli olan partimiz” dedi.

İZ BIRAKACAK YÖNETİM OLUŞTURDUK

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı Başkanı Davut Terzioğlu, Hülya Sürücü ile Detay Programında ayrıca, yeni seçilen ve görev dağılımını gerçekleştiren yeni yönetimin Sakarya’nın her taşında iz bırakacak bir yönetim olduğunu öne sürerek, “Yönetimde gençlere ve bayanlara ağırlık verdik.Ekibimize güveniyoruz. Bu ekip Sakarya’da çok güzel işler başaracak” şeklinde konuştu.

TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILMADI

Terzioğlu, seçim öncesinde diğer aday Ali İhsan Yavuz’un Hülya Sürücü ile Detay Programında söylediği “Genel merkez temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklamasından benim adım çıktı” şeklindeki sözünü değerlendirirken, “Genel merkez temayül yoklaması yapmadı. Dolayısıyla yapılmayan bir yoklamadan Ali İhsan Yavuz’un adının çıkması sözkonusu olamaz. Bu iddia doğru değildir.” dedi.

HERKESİN TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ

Eski il başkanları ile seçimi kaybeden Ali İhsan Yavuz’un tecrübelerinden faydalanacağını söyleyen Davut Terzioğlu, “Hem Şenol Morgül, hem de Yusuf Alemdar siyasette tecrübeli insanlar. İl başkanlıkları döneminde güzel çalışmalara imza attılar. Onların ve seçimi kaybeden sayın Ali İhsan Yavuz’un tecrübelerinden faydalanacağız” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK KAZANDI

Seçimlerde kazananın veya kaybedenin olmadığını belirten Terzioğlu, “Bu seçimin galibi birlik ve beraberlik olmuştur” dedi.

“Seçimleri sayın Ali İhsan Yavuz kazansaydı ben de ona destek verir, yanında olurdum” diyen Terzioğlu, “Başkan ben oldum, şimdi sayın Yavuz benim yanımda. Önemli olan partimizin ve birlik beraberliğin kazanması ” şeklinde konuştu.

Davut Terzioğlu son olarak köy köy dolaşacaklarını ve AK Parti'nin oy oranlarını arttırmak için çaba sarfedeceklerini belirterek, “Hedefimiz 300 bin oy ve bu hedefi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Haber-Hülya Sürücü

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]