Terzioğlu'ndan Gövde Gösterisi

AK Parti’de nefesler tutuldu ve gözler 4 Temmuz Cumartesi günü yapılacak il kongresine çevrildi.

AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Davut Terzioğlu, kurmaylarıyla birlikte Kocaali ve Karasu’ya çıkarma yaptı. Yaklaşık 200 civarında partili delegeyle birlikte Kocaali ve Karasu İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Terzioğlu, ilçe delegelerinden destek istedi.

Terzioğlu Gücüne Güç Katıyor

AK Parti’de hafta sonu yapılacak olan il kongresinde başkanlık yarışına geç katılan Davut Terzioğlu arayı kapatmak için var gücüyle çalışıyor. Kongreye birkaç gün kala Terzioğlu cephesindeki gücün daha da arttığı gözlerden kaçmıyor. Kendisine destek veren delegelerle birlikte Kocaali ve Karasu’yu ziyaret eden Terzioğlu’na önceki akşam gösterilen ilgi yoğundu.

Her İlçeden Yönetime Bir Üye

Kongrede Ali İhsan Yavuz’un karşısına çıkan Davut Terzioğlu önceki akşam Kocaali ve Karasu’da delegelerle buluştu. İlk önce kalabalık bir grupla birlikte Kocaali’ye giden Terzioğlu burada delegelere neden aday olduğunu anlattı ve göreve gelmesi halinde neler yapacağını söyledi.

Tabanın görüşlerinin önemli olduğunu vurgulayan Terzioğlu, mahalle temsilcisinden ilçe başkanına kadar her kademenin partide söz sahibi olacağını, bunun bu kademedeki kişilere saygınlık kazandırarak ve hizmetlerin başarılı bir şekilde halka ulaştırılacağını kaydetti.
Birinci Ağızdan Öğrenmiş Olacağız

Davut Terzioğlu şunları söyledi “İlçe Başkanlarımız kendi ilçeleriyle ilgili konuları önce İl başkanlığından öğrenecek. Her ilçeden, ilçe teşkilatının belirlemiş olduğu bir kişiyi il yönetimine katacağız. Böylelikle ilçelerin sorunlarını verimli bir şekilde birinci ağızdan öğrenmiş olacağız. Hizmetlerin takibini yapılmasında da yönetimdeki bu ilçe temsilcilerinin rolü büyük olacak. 16 ilçemizden temsilci mahiyetinde birer yönetim kurulu üyesi bize her toplantıda ilçesi ile ilgili durumu rapor edecek. Bu şekilde Sakaryamızdaki tüm sorunlar hakkında bilgi sahibi olacağız ve bunların giderilmesi için hep birlikte çalışıp kararlar vereceğiz”   
Başkanlar Destek Verdi

Terzioğlu’nu ziyaretlerinde Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ile Hendek, Akyazı, Kaynarca, Arifiye başta olmak üzere birçok ilçe başkanı ile eski ve yeni belediye başkanları yalnız bırakmadı. Terzioğlu ve beraberindekiler daha sonra Karasu’ya geçerek partililerle bir araya geldi.
Hiçbirşey Eskisi Gibi Olmayacak

Terzioğlu, teşkilatlara sahip çıkacaklarını ve AK Parti'nin AK siyaset anlayışını Sakarya’da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü veremeyeceğini söyleyen Terzioğlu, ‘ Şunu söyleyebilirim. AK Parti’de hiçbirşey eskisi gibi olmayacak’ dedi Davut Terzioğlu 4 Temmuzdan sonra AK Parti İl Bakanlığı’nda ben değil biz siyaseti yapan bir yönetim anlayışının var olacağını kaydetti.  
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]