TEOG Sınavı'na Sakarya'dan 14 bin 639 öğrenci katılıyor

Sakarya\'da 14 bin 639 8. Sınıf öğrencisinin girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı ikinci dönem ilk oturumu ile başladı.

Sınavların sorunsuz atlatılması için tüm önlemlerin alındığını belirten Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

TEOG Sınavı’nda ilk oturum bugün yapılan Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavları ile sona erdi. Sakarya’da 14 bin 639 8. Sınıf öğrencisinin katıldığı sınavın 2’inci oturumu yarın yapılacak Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı dil sınavları ile sona erecek. Sabah saat 09.00’da başlayan ve her sınavın 40 dakika sürdüğü TEOG sınavlarında, öğrencilere her sınav arasında 30 dakika ara veriliyor, her öğrenci kendi okulunda sınava giriyor.

Sakarya’da birinci dönem yapılan TEOG sınavının güzel geçtiğini belirten Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı; “Çocuklarımızın ikinci dönem TEOG sınavlarına stressiz bir ortamda girebilmesi için her türlü tedbirimizi aldık. Yarın ikinci oturuma girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]