TEM'de ilginç evlenme teklifi

Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü (SMSK) 2’nci Başkanı Cihan Çiçek’in kız arkadaşı Seda Sefertaş’a inanılmaz bir evlilik teklifi yaptı. Seda Sefertaş’ın Sakarya’dan İstanbul’a gitmek için bindiği otobüsün önünü 10 motosiklet ile kesen Cihan Çiçek, otobüsten indirdiği kız arkadaşına evlenme teklif etti. Motosiklet kullanıcıları ise bu anı kameralarla kaydetti.

Sakarya’da yaşayan Cihan Çiçek, İstanbul’dan Sakarya’ya gelen kız arkadaşı Seda Sefertaş’ı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinden İstanbul’a döneceği otobüse bindirdikten sonra 10 motosikletçi ile daha önceden hazırladıkları planı harekete geçirdi. İstanbul’a gitmek için TEM Otoyoluna giren otobüsün önünü kesen 10 motosiklet sürücüsü Seda Sefertaş’ı otobüsten indirdi.

Önünde  diz çöktü

Otobüs firmasının ve şoförünün de haberi olan organizasyonda şaşkınlık içerisinde otobüsten inen Seda Sefertaş’ın önünde diz çöken Cihan Çiçek, kız arkadaşına evlenme teklif etti. Şaşkınlık içerisinde evlenme teklifini kabul eden Seda Sefertaş erkek arkadaşının boynuna sarılırken 10 gün önce planlanan ve defalarca prova yapılan organizasyonda görev alan motosiklet sürücüleri de yeni çifti tek tek tebrik etti. Öte yandan bu anlar motosiklet kullanıcıları bu olayı kameralarla kaydederken TEM Otoyolunda seyir halinde bulunan diğer otomobil sürücüleri ve 2 TIR sürücüsü de aynı dinlenme tesisine girerek bu teklifi telefonlarıyla kaydetti.

Defalarca prova yapıldı

Kız arkadaşına unutulmaz bir teklifte bulunmak istediğini belirten Cihan Çiçek, “Yaklaşık 10 gün boyunca planımın en ince ayrıntısına kadar düşündük, defalarca prova yaptık. Herhangi bir problem yaşanmasın diye otobüs firmasını ve şoförü de önceden bildirdik. Yaklaşık 10 kilometre boyunca takip ettiğimiz otobüsü TEM Otoyolu’nda bulunan bir dinlenme tesisinde durdurduktan sonra kız arkadaşıma evlenme teklif ettim. Güzel bir gündü, Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü’nden arkadaşlarımın da yardımıyla kız arkadaşıma unutulmaz bir teklif yapmış oldum. Bir çok kez ufak değişiklikler yaptığımız planda 10 gün boyunca defalarca prova yapmamıza rağmen beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]