Temalı Çocuk Parkı açılışı çocuklarla yapıldı

Adapazarı Belediyesi tarafından yaptırılan hizmetlerin açılışları bir bir gerçekleştiriliyor. Sakarya Mahallesinde faaliyete geçen temalı çocuk parkının resmi açılışı da düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Parkın açılışını protokol üyeleri ve Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri birlikte yaptılar.

Adapazarı Sakarya Mahallesinde daha önce tamamlanarak faaliyete geçen temalı çocuk parkının resmi açılışı yapıldı. Açılışa Adapazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Süleyman Dişli, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Sakarya Mahallesi Muhtarı Kemal Babadağlı, Sivil Toplum Kuruluşları başkanları, vatandaşlar ve Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri katıldı. Sakarya Mahallesi Muhtarı Kemal Babadağlı ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, 2004 yılındaki bütçelerini 11 kat artırdıklarını belirterek, “Adapazarı’na sayısız hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu hizmetler aslında bizim değil sizin eserleriniz. Sizlerin verdiği desteklerle bu hizmetler oluyor. Her iyi olan işler sizlerin eseri hatalı olduğumuz yanlış yaptığımız işler de bizim hatamız. Sizlerin destekleriyle hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ve Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri parkın açılış kurdelasını birlikte kestiler. Açılışın ardından temalı çocuk parkını gezen Başkan Dişli ve beraberindeki heyet ilk olarak mini golf oynadılar. Oyun parkında gezerken vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Başkan Dişli çocukları da unutmayarak hediyeler dağıttı.
Açılış programı verilen yemekle sona erdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]