TEM Otoyolu'nda İnanılmaz Kaza

TEM Otoyolu Sapanca mevkiinde, gurbetçi bir ailenin bulunduğu minibüsün takla atmasıyla 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Memleketleri Elazığ Karakoçan ilçesinde tatillerini tamamlayarak Almanya'ya dönen gurbetçi ailenin içinde bulunduğu Gökmen Kolçak idaresindeki 34 BA 2867 plakalı minibüs, bugün saat 14.00 sıralarında TEM Otoyolu Sapanca ilçesi Kurtköy mevkiinde arka sağ lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Takla atarak bariyerlere çarpan minibüs bir anda alev aldı. Minibüsün içinde bulunan gurbetçi ailenin fertleri çevreden yetişenler tarafından araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, minibüste çıkan yangını söndürdü.

Kazada ağır yaralanan Doğan Sarak, Remziye Kolçak, Yusuf Kolçak, Fatma Kolçak ile kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Gökmen Kolçak, Ender Kolçak, Cemile Kolçak ve Fikret Sarak ambulanslarla kaldırıldıkları ToyotaSa Travmatoloji ve İlk Yardım Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Almanya'da gurbetçi ailenin bir yakınlarından emanet olarak aldıkları minibüsü İstanbul'da teslim ettikten sonra uçakla Almanya'ya gidecekleri öğrenildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]