TEM Otoyolu'nda feci kaza!

TEM Otoyolu’nda direksiyon hakimiyetini kaybeden yoldan çıkan otomobil su kanalına uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ve resmi ekipler otomobilde sıkışan yaralıları çıkarmak için seferber oldu.

Edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolu İstanbul istikametinde ilerleyen 34 SZE 37 plakalı otomobil, Fatih Mahallesi mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak, yol kenarında bulunan su kanalına uçtu. Ters dönerek kanala düşen otomobil içerisinde bulunan baba ve oğlu Mustafa Kemal A. ile Muhammet Emre A. hayatını kaybederken, Merve K., Haluk K. ve Hatice A. ise ağır yaralandı.

Otomobil içerisinde sıkışan yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde bulunan fabrikanın personeli ve çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri, otomobilde sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber olurken, otomobilden çıkarılan yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa İlk Yardım Hastanesine kaldırıldı. Kazada can veren baba ile oğlun cansız bedenleri ile kaza yerine gelen cenaze aracıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]