TEM Otoyolu'nda can pazarı

Sakarya TEM Otoyolu’nda buzlanan yolda kayarak kontrolden çıkan yolcu bir otobüsü, meyve yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu Hendek ilçesi Berceste tesisleri yakınlarında meydana geldi. Adana’dan İstanbul’a giden Mehmet O. idaresindeki 01 DIN yolcu otobüsü, buzlanan yolda kayarak aynı istikamette seyir halinde olan Ramazan D. idaresindeki 33 CSA .. plakalı meyve yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonucu 11 yolcu yaralanırken, Tarık isimli muavin hayatını kaybetti. Otobüs şoförü Mehmet O. ise araçta sıkıştı.

Çevreden geçmekte olan sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine Düzce’den ve Sakarya’dan 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yolcular çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza sonucu araçta sıkışan Mehmet O. acılar içinde kıvranırken, soğuktan titredi. Düzce ve Sakarya İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan Mehmet O, Toyatasa Acil Yardım Hastanesi\'nde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Tarık isimli muavinin cenazesi ise Toyatasa Acil Yardım Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kısa süreli trafiğe kapatılan yol, Jandarma, polis ve karayolu ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu açıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]