TEM Otoyolu'nda çalışmalar başlıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki (04) TEM Otoyolu\'nun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı (Km:99+700-129+898) arasındaki kesimlerde üstyapı yenileme çalışmaları başlıyor.

Bugün başlayacak olan çalışmalar 30 Ekim’de tamamlanacak. Yapılan açıklamada çalışmanın olduğu yönde yolun trafiğe kapatılacağı ve trafik akışının karşı yönden verileceği bildirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Çalışmalar sırasında çalışılan yönde ve kesimde yol trafiğe kapatılacak, trafik akışı otoyolun diğer yönünden çift yönlü olarak verilecektir. Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacak olup, 25. 07. 2013 tarihinde saat 20.00 itibariyle başlayıp, 30. 10. 2013 tarihinde saat 22.00’da tamamlanacaktır. Hafta sonlarındaki trafik yoğunluğu dikkate alınarak Pazar günleri çalışma yapılmayacaktır” denildi.

Çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemelerinin yapılacağı ve gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağı kaydedilirken, “Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir” uyarısında bulunuldu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]