Televizyoncuyum Dedi, Yedi, İçti, Kaçtı

Adapazarı'nda kendisini televizyon yapımcısı olarak tanıtan bir kişinin, kentte çekim yapacağını belirterek 10 gün boyunca kendisini ağırlattığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, kendisini bir televizyonda yayınlanan ''Hakanla Geziyorum'' programının yapımcısı olarak tanıtan S.Ç, Sakarya Büyükşehir Belediyesine gelerek, programın bir bölümünün çekimlerini kentte yapacaklarını söyleyerek, yardımcı olunmasını istedi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanlığı ilgililerince karşılanan S.Ç. için öğretmen evinde yer ayrıldı. Kendisine tahsis edilen bir araçla kentte çekim yapacağı mekanları gezdi.

Belediye Başkanı İle Yemek

Söz konusu çekimlerle ilgili hazırlıklar yapılırken S.Ç, kentteki Ramazan etkinliklerini izledi. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile yemekte bir araya geldi.

Kentte 10 gün boyunca kalan S.Ç, daha sonra kimseye haber vermeden ortadan kayboldu.

''Hakanla Geziyorum'' programının ilgileriyle irtibat kuran Büyükşehir Belediyesi ilgilileri ise S.Ç'nin programın yapımcısı olmadığı, böyle bir kişiyi tanımadıkları cevabını aldı.

Yapımcı Firma: Tanımıyoruz

Diğer yandan, ''Hakanla Geziyorum'' programını hazırlayan İzmir Film Genel Koordinatörü Sibel İnan, yaptığı yazılı açıklamada, adı geçen kişiyi tanımadıklarını kaydetti.

Programlarının isminin kullanılarak bir kentin insanlarının üzülmesinin kendilerini de üzdüğünü ifade eden İnan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kurumlar Dikkatli Olmalı

''Olay bizleri çok üzmüştür. Ancak belediye ve diğer kamu kuruluşlarının bu tür konularda biraz daha dikkatli olması ve araştırmacı olması gereklidir. Programımızın sonunda ofis numaralarımız irtibat adreslerimiz mevcuttur. Ayrıca çalışan arkadaşlarımızın basın kartları, görevli kartları logolu araçlarımız mevcuttur.''

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanı Fahri Tuna ise S.Ç'nin kendisini yapımcı olarak tanıttığını, ancak kentte kaldığı süre içindeki masraflarını kendisinin karşıladığını kaydetti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]