Telefondaki sese kulak verdi, dolandırılıyordu!

Akyazı İlçesi\'nde bir şahıs, kendisine telefon ederek kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcının hesabına 4 bin 200 TL yatırdı. Dolandırıldığını fark eden Cemil A’nın polise başvurmasıyla hesaba yatırılan para son anda kurtarıldı.
 
Cemil A isimli şahsı saat 13:00 sularında arayan ve kendini savcı olarak tanıtan dolandırıcı, kendi hesabına para yatırmasını istedi. Paniğe kapılarak hesaba para yatıran Cemil A, daha sonra dolandırıldığını anlayınca Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü\'ne başvurdu. Başvuruyu hızla değerlendiren Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akyazı PTT Şubesi ve alıcı PTT Şubesiyle iletişime geçerek dolandırıcılar parayı çekmeden yatırılan para geri alınarak sahibine teslim edildi.

Son anda parasını kurtaran Cemil A, “Ne olduğunu anlamadım bir anda boş bulundum savcı diye kendini tanıtan pişkinler verdikleri hesap numarasına para yatırmamı istedi. Parayı yatırdıktan sonra dolandırıldığımı anlayınca karakola giderek yardım istedim” dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]