Tekstil Kursunu Kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları'nda (SAMEK) tekstil kursları kayıtları başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul İhracatçılar Birliği işbirliği ile bu dönem ikincisi açılan tekstil kursu için kayıtları başlıyor.

Kurs Kayıtları SAMEK Kentpark Eğitim Merkezine Yapılacak.

Tel: 0 264 2770796


Kent Park Eğitim Merkezi'nde verilecek olan kurslarda, kursiyerler, usta öğreticilerden overlok, reçme ve makine üzerine detaylı bilgi almanın yanı sıra uygulama yapma fırsatı da elde edecekler. İlk kez, geçtiğimiz yaz ayında gerçekleştirilen kursa, bir grup öğrencinin katıldığı ve başarıyla mezun olan öğrencilerin büyük bir kısmının organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren tekstil işletmelerinde işe başladığı belirtildi. Tekstil kursunun ikinci etabında da istihdama yönelik eğitim verilmeye devam edilecek.

Amaç Vasıflı Eleman Yetiştirmek

Bir grubun toplam 20 gün eğitim alacağı kursta, kursiyerler hazır giyim üzerine detaylı bilgi almak suretiyle, tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip olacaklar. İstanbul İhracatçılar Birliği işbirliği içinde SAMEK kapsamında açılan tekstil kursu, işsiz gençlerin vasıflı eleman olarak istihdamına katkıda bulunmak ve aynı zamanda tekstil sektöründeki yetişmiş eleman eksikliğini gidermeyi amaçlıyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]