Tek Kollu, Ehliyetsiz ve Alkollü Sürücü Yakalandı

Adapazarı'nda alkollü şekilde araç kullanırken yakalanan tek kollu ve ehliyetsiz sürücüye bin 200 YTL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Merkeze bağlı Çökekler köyünde trafik denetimi yapan jandarma ekipleri, Hüseyin Özbek'in (45) kullandığı 54 SA 528 plakalı otomobili durdurdu. Jandarma ekipleri yaptıkları kontrolde sürücü Özbek'in sağ kolunun olmadığını fark etti. Alkollü olduğu ve ehliyetinin de bulunmadığı öğrenilen Özbek, jandarmada ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Özbek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Özbek'e 2 ayrı suçtan toplam bin 200 YTL para cezası kesildi.

Özbek, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yıldır araç kullandığını söyledi. Uzun zamandır araç kullanmadığını ifade eden Özbek, "Kolumu mısır kırma makinasına kaptırdım. Engelli olduğum için iş bulamayınca aracımla iş yaparak çocuklarımı büyüttüm. Hız yapmadan düzgün şekilde araç kullandım. Dün akşam arkadaşlarla alkol aldık. İki arkadaşımın ehliyeti vardı. Onlar alkolü fazla aldığı için direksiyona ben geçmek zorunda kaldım. Sonra jandarmaya yakalandık." dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]