TEDAŞ Koordinatörlüğü Sakarya'da törenle açıldı

TEDAŞ Bölge Koordinatörlüğü’nün açılışı, TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni’nin katılımı ile Sakarya da Orhangazi Caddesi Trafo İstasyonu SEDAŞ-TEİAŞ kampüsü içinde yapılan törenle gerçekleştirildi.  

TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni ve TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Orhan Gayretli’nin Ankara’dan gelerek katıldıkları açılış töreninde, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, SEDAŞ Regülasyon Direktörü Ümit Bilek,  TEİAŞ 5.İletim Şebeke Tesis Grup Müdür Yardımcısı Vefa Rumeli ve TES-İŞ Sendikası Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ile Koordinatörlük çalışanları katıldı.

TEDAŞ Sakarya Bölge Koordinatörlüğü Müdürü Tuncer Yeşilyurt, TEDAŞ Sakarya Bölge Koordinatörlüğü’nün kadrosunu oluşturan  22 personeliyle birlikte, TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni’yi TEİAŞ-SEDAŞ Kampüsü kapısında karşıladı.   Açılış için düzenlenen kokteyl alanında açılışa katılan misafirlerle ve çalışanlarla ayrı ayrı ilgilenen Çepni, kurdele kesme töreni sırasında, Bölge Koordinatörlüklerinin fonksiyonlarından söz ederken, “TEDAŞ Bölge Koordinatörlükleri’nin kuruluş amacının, özelleştirilen  elektrik dağıtım şirketlerinin  lisans bölgelerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlığı tarafından verilen yetki çerçevesinde, tüm proje kontrol, onay, geçici ve kesin kabul işlemlerini yapmak olduğunu belirterek, Bölge Koordinatörlüklerinin özelleştirilen dağıtım bölgeleri dahilinde, TEDAŞ’ın dağıtım tesislerinin maliki sıfatıyla, İşletme Hakkı Devir Sözleşmesi ile belirlenen esaslara bağlı kalınarak gerekli kontroller ile Bakanlıklar, ilgili kurum ve kuruluş tarafından verilecek denetim görevlerini de yapacağını söyledi. Çepni, kurdeleyi keserken, “TEDAŞ Sakarya Bölge Koordinatörlüğümüzde güzel hizmetlerin verileceğine inanıyor, TEDAŞ Sakarya Koordinatörlüğü hizmet binasının açılışının çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. TEDAŞ ile ilgili iş süreçlerinin bölgedeki yetkili dağıtım Şirketi SEDAŞ ve iletimden sorumlu TEİAŞ ile olumlu diyaloglar sağlanarak sürdürülmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz”dedi.  

SEDAŞ Yönetim Kurulu başkanı Bekir Sami Güven de, “TEDAŞ Sakarya Bölge Koordinatörlüğü ile uyum içinde çalışmaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim, Koordinatörlüğün aynı kampüs içinde yer alması, TEDAŞ ile işbirliği içinde yapılan çalışmalarda iş koordinasyonu ve hızlı iletişim açısından da büyük fayda sağlıyor. TEDAŞ Bölge Koordinatörlüğü’nün açılışının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılış törenine katılım sağlayan yöneticiler hep birlikte kurdeleyi keserek. Daha sonra hizmet binası içinde tek tek ofisleri gezerek çalışanlara iyi çalışmalar dilediler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]