Tecrübeli gard Turna Büyükşehir'de

Yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak için önemli transferler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, deneyimli bir ismi daha renklerine bağladı.

Banvit’le önemli başarılara imza atan genç gard oyuncusu Yiğitcan Turna, Büyükşehir’e imza attı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, bu yıl mücadele edeceği Türkiye Basketbol 2. Ligi öncesinde kadrosunu tecrübeli isimler ile güçlendirmeye devam ediyor. Koç Mustafa Derin’in ardından kadrosunu üst düzey takımlarda forma giymiş deneyimli oyuncular ile güçlendiren Büyükşehir Basket, Banvit’le önemli başarılara imza atan genç gard oyuncusu Yiğitcan Turna’yı da renklerine bağladı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Başkanı Orhan Bayraktar, yeni transfer Turna’nın takıma önemli katkılar sağlayacağına inandıklarının altını çizerek, genç sporcuya üstün başarılar temenni etti.

Sakarya’da ciddi bir basketbol potansiyeli olduğunu belirten yeni transfer Yiğitcan Turna ise, “Sakarya’yı tercih etmemde Koç Mustafa Derin’in takımın başında olması büyük etken oldu. Ayrıca şehirde ciddi bir basketbol potansiyeli olduğunu gördüm. Bunlar Sakarya’yı tercih etmemde önemli adımlardı. Büyükşehir’in hedefleri olduğunu biliyorum. Yeni bir takım oluşturuluyor. Bu takımın bir parçası olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Takım olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah çok kısa bir zaman içerisinde hedeflediğimiz yerde, BEKO Basketbol Ligi’nde yerimizi alacağız” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]