Tecavüz sanığı meğer...

Adapazarı\'nda evlerinin önünde oynayan 8 yaşındaki kız çocuğunu zorla cami bahçesine götürüp tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki E.D., poliste verdiği ifadede kendisinin de tecavüz mağduru olduğunu ve 7 yıldır tecavüze uğradığını söyledi. Polis bu ifadeyle ilgili ayrıca soruşturma başlattı.

Adapazarı\'nın Kömürlük Köyü’nde iki gün önce evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan kız çocuğu, bir süre sonra ağlayarak evine geldi. Ailesine, evlerinin önünde oynarken tanımadığı bir kişinin kendisini sürükleyerek cami bahçesine götürüp burada tecavüz ettiğini anlattı. Küçük kızın ailesi jandarmaya başvurunca, hastaneye sevk edilen küçük kızda tecavüz bulgularına rastlandı. Jandarma ve polis yaptığı araştırmada, E.D.yi şüpheli olarak tespit etti.

Adapazarı Güneşler Mahallesi’ndeki evinde Emniyet Müdürlüğü\'ne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanan E.D. sorgulanmak üzere getirildiği emniyette suçu itiraf ederken,  7- 8 yıl önce kendisinin de tecavüze uğradığını, aynı kişinin o tarihten beri de cinsel istismarını sürdürdüğünü söyledi. Bu konuda da soruşturma başlatan polis, şüphelinin  kimliğini tespit etti.

Adliyeye sevk edilen E.D., nöbetçi mahkemece tutuklandı. 
Adapazarı'nda 4 gün önce 8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 19 yaşındaki E.D.’nin, ifadesinde tecavüz mağduru olduğunu söylemesi üzerine, polis soruşturmasında 45 yaşındaki N.D. gözaltına alındı.

Adapazarı Kömürlük Köyü’nde 4 gün önce evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan kız çocuğunu, cami bahçesine götürerek burada tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan E.D., 7- 8 yıl önce kendisinin de N.D. adlı kişinin tecavüzüne uğradığını, aynı kişinin o tarihten beri de cinsel istismarını sürdürdüğünü söylemesi üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. E.D.'ye yıllardır cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen N.D. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Bu arada olayın ikinci mağduru olan 16 yaşındaki çocuk da, Emniyet Müdürlüğüne getirilerek burada ifadesi alındı. İfadesinde N.D.nin kendisine 6 yıldır cinsel istismarda bulunduğu söylediği öğrenildi.

Zanlı N.D. ise ifadesinde E.D. ile 2 yıldır rızasıyla ilişkide bulunduğunu, 16 yaşındaki mağdurla ise 6 aydır ilişkisi olduğunu iddia etti. Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen N.D. tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol kapsamında serbest bırakıldı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]