Tchibo'nun Mercedes'i Sakaryalı Selma Akbaba'ya Çıktı

Tchibo’nun son model Mercedes’i Sakarya’lı Müteahhit Selma Akbaba’ya çıktı

100 gram kahve ile 2010 Model Mercedes B160 sahibi oldu...

Tchibo’nun “Yılbaşı Büyük Çekilişi” sonucunda, şanslı talihli ADA AVM Tchibo müşterisi çıktı. 38 mağaza’dan alışveriş yapan 50 bin 494 müşteri arasından çıkan Sakaryalı Selma Akbaba (Müteahhit), Ada AVM’de düzenlenen törenle, Mercedes’ini teslim aldı.

 MERCEDES B160 SAHİBİ OLDU

Tchibo’nun Türkiye genelinde bulunan 38 mağazasının her hangi birinden veya www.tchibo.com.tr adresi üzerinden tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler arasında yapılan “Yılbaşı Büyük Çekilişi” sonucunda şanslı talihli, ADA Alışveriş Merkezi’nde (ADA AVM) bulunan Tchibo müşterisi çıktı. Sakaryalı Müteahhit olan şanslı müşteri 32 yaşaındaki Adapazarılı Müüteahhit Selma Akbaba, ADA AVM’de düzenlenen törenle; Mercedes B160, 1,5 motor, 95 HP 2010 model aracını Tchibo Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu’nun elinden aldı. Tchibo’dan 98 TL karşılığında 2 mont alan ve 100 TL’ye tamamlanması için Mağaza Müdürü Dilek Şanlı’nın isteğiyle 100 gram daha kahve alan Selma Akbaba, bu sayede çekilişe katıldı.

 50 BİN 494 MÜŞTERİ ARASINDAN

Tchibo’nun 38 mağazasından alışveriş yapan toplam 50 bin 494 müşteri arasında yapılan çekilişte en şanslı müşteri olan Selma Akbaba’nın heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Tchibo İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Akbay, Tchibo Pazarlama ve Ürün Müdürü Ceyda Kaptan, ADA AVM Tchibo Mağaza Müdürü Dilek Şanlı, ADA Alışveriş Merkezi Müdürü Akgün Yıldız, ADA AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Baysu Şakar’ın da aralarında bulunduğu törende konuşan Tchibo Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu; şanlı müşterilerini kutlayarak, böyle veya buna benzer kampanyalarının süreceğini söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]