Tatangalar’dan Anlamlı Panel

Gerçekleştirdiği birçok faaliyetle adını duyuran Sakaryasporlular Derneği, “Türk Futbolunda Sakaryaspor’un Yeri ve Önemi” konulu bir panel düzenledi.

İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen, sunuculuğunu Gazeteci-Yazar Oğuz Dizer’in yaptığı panele konuşmacı olarak Sakaryaspor’un altyapı hocası Ekrem Karaberber, Sakaryaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük, eski başkanlardan Aydın Zengin, Erkal Etçioğlu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Bülent Yılmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Teknik Direktörler Osman Özdemir, Şaban Yıldırım ve Yılmaz Vural, Spor Programcısı Şansal Büyüka, Rambo Hasan, Küçük Turgay, Emin, Neclet Niş, Turan Sofuoğlu, Kaleci Veysel, Vedat Uysal, Gsm İl Müdürü Ömer Kalkan ve birbirinden değerli spor adamı ve konuklar ile Sakaryasporlular Derneğini temsilen Başkan Olcay Meriç ve Yılmaz Şen katıldı.

Gecede temenniler ve konuşmalarda Sakaryaspor'un lobisinin güçlü hale getirilmesi ve bu toplantının daha büyüğünün yapılması karara bağlandı.

Konuşmacılardan Bülent Uygun "Hükümetler düşer Sakarya düşmez" Şansal Büyüka, " Bu takım için gelin birlik olalım", Şaban Yıldırım, "Üzerimize düşeni dün yaptık bugünde yaparız", Yılmaz Vural ,"Çarşamba gecesi tribündeyiz", Osman Özdemir "Geçmişimize ve geleceğimize sahip çıkalım", Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,"Bu takımın aşığıyım" dedi.

Gecede konukların destek sözlerini taraftarlarımız uzun süre alkışladı. Konuklara gecenin anısına teşekkür şiltleri verildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]