Taşdeviren: Karakamış'a ne verdiniz?

MHP Milletvekili Adayı Gökhan Taşdeviren Adapazarı İlçe Teşkilatı ile birlikte Karakamış mahallesindeydi. MHP Adapazarı ilçe teşkilatı mevcut ve eski yönetim üyelerinin de bir araya geldiği buluşmada Taşdeviren\'in birleştirici yönü bir kez daha ortaya çıktı.

Karakamış Mahalle Muhtarı Adil Kaplan ile çok eski hukuku olan Taşdeviren mahalle kahvehanesinde muhtar ve mahalleli ile buluştu. Her iki köy kahvehanesini de ziyaret eden Taşdeviren mahalleye beraberinde kalabalık bir ekip ile geldi.

KADINLAR KOLU ŞEHİT EVİNDE
Çalışmaya MHP\'li bayanların da katıldığı gözlendi. MHP\'li bayanlar Karakamış Mahallesinde Dağlıca baskınında şehit olan Birol Elmas\'ın hanesini ziyaret ettiler.

TAŞDEVİREN : KARAKAMIŞ\'A NE VERDİNİZ?
Büyükşehri yasalarını eleştiren Taşdeviren ; "Karakamış mahallemiz köy statüsünden mahalleye geçen ilk köylerimizden biriydi. Herkes bu değişimin şehirleşme yönünde bir fayda getireceğine inanıyordu. Köpek barınağı meranın ortasına kondu, mera gitti. Bu konuları artık konuşmak bile istemiyoruz. Mezarlık tarafında su biriken alanda çöplük peydahlandı. Gelen giden atığını, pisliğini buraya attı. Suyumuz pahalandı, elektrik kayıp kaçak bedelimiz ilave oldu. Nişantaşı,Taksim ,Çark Caddesi şartlarına kavuşamadık ama adımız mahalle oldu." şeklinde konuştu.

MHP TAM KADRO KARAKAMIŞ\'TA
Karakamış ziyaretinde dikkati çeken bir nokta da MHP\'nin görevden alınan ve mevcut tüm kadrolarının Taşdeviren ile bir arada olmasıydı. Gece geç saatlere kadar süren programda Adapazarı İlçe Teşkilatı Kadınlar Kolunun da Taşdeviren\'i geç saatlere kadar yalnız bırakmaması dikkat çekti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]