Taşdeviren: Gemicik eşittir 4.500 ton mazot

MHP Milletvekili Adayı Gökhan Taşdeviren gittiği her yerde ses getirmeye devam ediyor. Son olarak en uzak köylerden birisi olan Pamukova Kemaliye\'de iki kahvehanede vatandaşlara seslenen Taşdeviren mazot üzerinden hükümete yüklendi.

BİR DEPOSU 4.500 TON ALIYOR
Bir litre mazotu 1,80 TL\'den alan bir geminin deposunun 4.500 Ton mazot aldığını ifade eden Taşdeviren "Kaynağa gerek yok. Gemicik mazotuna 1,5 TL zam yaparsam 45.000 Traktörün deposunu 2,5 liradan mazot satarak doldururum. Gemiciği olana devlet desteği varda benim köydeki çiftçime yok mu?" sözleri vatandaştan alkış aldı.

İktidar olmaları halinde milli tarım ev hayvancılık politikasını oluşturacaklarını söyleyen Taşdeviren "Gayri safı milli hasıladan çiftçinin alması gereken payı verin. Veremiyorsanız, paranız bittiyse mazeret üretmeyin, iktidardan çekilin" dedi.

ALLAH\'IN SUYU DEDİLER
Bir dönem bu zihniyetin "Allah\'ın suyundan para alıyorlar" diye kıyameti koparttığını belirten Taşdeviren "Gelsinler şimdi Kemaliye\'de kendi borusunu kendisi döşeyen vatandaşa en pahalı suyu nasıl sattıklarını açıklasınlar. Gelsinler hane tarifesinden daha pahalı suyu çiftçiye nasıl sattıklarını anlatsınlar. Siz de bunlara sorun. Siz mi değiştiniz yoksa biz mi sizi yanlış anladık deyin" diyerek iktidara yüklendi.

MHP İlçe Başkanı Orhan Sezer\'de vatandaşlara tüm milletvekili adaylarının hemşerilerimizin içinden doğal insanlar olduğunu anlatarak Gökhan Taşdeviren\'in eğitimi, bilgisi ve görgüsü ile "İçimizden biri" diyerek takdim etti. Sezer ayrıca "Anayasadan Türk kelimesini kaldırmak istiyorlar. Soykırım iddialarını kabul eder nitelikte bir suskunluk var. Andımız kaldırılmaya çalışılıyor. Ancak MHP var, kimse merak etmesin" dedi.

VATANDAŞLARDAN BOZKURT SELAMI
Coşkulu geçen konuşmadan sonra yatsı namazını Kemaliye\'nin tarihi camisinde kılan MHP\'liler ve köy cemaati vedalaşma esnasında Taşdeviren\'i diğer köylerde olduğu gibi kırmadılar ve Bozkurt selamıyla fotoğraf vererek yolcu ettiler. Görünen o ki Taşdeviren gittiği her yerde MHP\'nin güçlü sesi olmaya devam ediyor ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kemaliye programından sonra gece yarısı ilçe teşkilatında buluşan MHP Pamukova ilçe teşkilat mensupları ve Gökhan Taşdeviren başarılı geçen Kemaliye programını değerlendirerek daha sonra yapacakları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]