Taş Karikatür dergisi yola devam ediyor

Türkiye’nin en uzun soluklu amatör karikatür dergisi Taş, 49. sayısıyla okurlarının karşısına çıktı.

Genel Yayın Yönetmenliğini usta karikatürist Osman Suroğlu’nun yaptığı Türkiye’nin en uzun soluklu amatör karikatür dergisi Taş, 49.sayısıyla okurlarının karşısına çıktı. 8 yaşına giren dergi Sakarya’nın tek karikatür dergisi olma vasfını koruyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK Karikatür Kurslarında eğitim gören kursiyerlerin çizer kadrosunu oluşturduğu dergi, 50.sayısının hazırlıklarına da başladı.

Derginin bu sayısında Selahattin Çelikkol, Mahmut Besler, Nurdan Meral, Deva Niğdelioğlu, Cemal Toprak, Mahmut Yılmaz, Emre Bilgi, Sercan Karasakal, Zehra Berke, Halit Ekşi, Efe Gezbul, Salih Oymak, Ali Birkol, Büşra Karasakal, Sercan Karasakal, Bilge Kılıç, Erdem Kılıç ve Yusuf İşgüzar çizgileri ile sayfalarda kendilerine yer buluyor. Derginin Genel Yayın Yönetmeni Osman Suroğlu, “50. sayımıza bir adım kala yine güzel bir dergi ile okurlarımızın karşısındayız. Dergimizin yaşı 8 seneye denk geldi. Bu süre içerisinde bizlere destek veren Sakarya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.

Dergiye Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire’sinden, SAMEK Kurs Merkezlerinden ve Sosyal Gelişim Merkezinden ücretsiz olarak temin etmek mümkün.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]