Tartıştığı komşusunu meyve bıçağıyla yaraladı

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Evden ayrılan abisi bir daha geri dönmedi

27.04.2013 günü saat:19.45 sıralarında müracaatta bulunan Müşteki S. Y. beyanında; ağabeyi olan M. Y.\'in 27.04.2013 günü saat:02.00 sıralarında evden ayrılmak suretiyle kayıp olduğunu ve eve dönmediğini telefona da cevap vermediğini, ağabeyinin bulunmasını istediğini beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Meyve bıçağıyla komşusunu bıçakladı

27/04/2013 Günü saat 19.00 sıralarında Karasu Devlet Hastanesi\'ne bıçakla yaralı bir şahsın  tedavi amaçlı geldiği bilgisi üzerine yapılan araştırmada, aynı apartmanda oturan şahıslar aralarında tartıştıktan ve küfürleştikten sonra, M. B.Ç. isimli şahısın elinde bulunan olay öncesinde meyve soymakta kullandığı bıçağın farkında olmadan boğuşma esnasında R. Ş. isimli şahsı yaraladığı anlaşılmış, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Çakıyla mahalleden arkadaşını bıçakladı

27.04.2013 günü saat 23.00 sıralarında meydana gelen Kesici Aletle Kasten Yaralama olayı ile ilgili mağdur S.M.A. \' ın alınan beyanında mahalleden tanıdığı şüpheli S. B. Ö. tarafından sol omuzundan çakı bıçağı ile hayati tehlike arz etmeyecek derecede yaralandığını davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli S.B.Ö.\' in ifadesi alınarak düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Bıçaklanan kişi İstanbul\'a sevk edildi


28.04.2013 günü saat 20.00 sıralarında meydana gelen Kasten Bıçakla Yaralama  olayı ile ilgili müşteki Ö.K.  çıkan tartışma sebebiyle şüpheli T.T.tarafından sol kolundan bıçakla hayati tehlike arz etmeyecek derecede yaralanmış müşteki Ö.K. Toyota hastanesinde  ve S.E.A.H yapılan  muayene sonucu İstanbul iline sevk edilmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]