Tarla paylaşımı kavgasında kan aktı

Pamukova İlçesi'nde 57 yaşındaki Kadir C. aralarında tarlanın paylaşımı nedeniyle sorun olan akrabası 53 yaşındaki Ahmet G.'yi köy kahvesinde tüfekle ateş ederek yaraladı. Ahmet G.'nin yanında bulunan komşusu 55 yaşındaki Yusuf B. de vücuduna saçmaların isabet etmesi sonucu hafif yaralandı.

Olay, bu sabah, Şeyhvarmaz Mahallesi'ndeki bir kahvede meydana geldi. Kadir C. av tüfeğini alarak kahveye geldi. Kadir C. aralarında miras kalan tarlanın paylaşımı konusunda husumet bulunan akrabası Ahmet G.'nin yanına yaklaşarak, iddiaya göre, "Sen benim malımın üstüne nasıl oturursun" diyerek av tüfeği ilk önce yere ateş etti.  Ahmet G., kendisini korumak için masanın altına girdi. Kadir C., Ahmet G.'ye bir el daha ateş ederek uzaklaştı. Ahmet G. ağır yaralanırken, komşusu Yusuf B. saçmaların isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahale ardından yaralılar Pamukova İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet G. ilk tedavisinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaçan Kadir C., jandarmanın kendisine telefonla ulaşarak ikna etmesi sonucu olayda kullandığı av tüfeği ile teslim oldu. Kadir C. aralarındaki tarla meselesi nedeniyle Ahmet G.'yi vurduğunu itiraf etti. Jandarma soruşturma başlattı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]