Tarımsal danışmanlık sınavına başvuru için son tarih

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı için müracaat alımları Çarşamba günü mesai bitiminde sona eriyor. Sınav ise 21 Nisan Pazar Günü saat 10.00’da Ankara’da yapılacak.

Sakarya İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavına katılacak adaylar için son başvuru tarihinin 6 Mart olduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada sınava başvuru için istenilen belgeler şöyle açıklandı: “Kamuda Çalışanlar ile Özel sektör ve Serbest çalışanlar için istenilen belgeler doldurulacak. Tarımla İlgili lisans mezunları için lisans diploması esas alınacak. Öğrenim durumunu gösterir belgede sadece Hayvansal Üretim, Bitkisel Üretim, Tarım teknolojisi ve Ziraat Mühendisliği gibi program ismi yazıyorsa bu kişilerden ayrıca transkript veya mezun olduğu bölümü belgeleyen yazı istenecek. 4 adet vesikalık fotoğraf. Başvuru adayın bizzat kendisi tarafından yapılacak başvuru esnasında gerekli olan nüfus cüzdan ve mezun olduğuna dair belgenin fotokopileri asılları görülmek suretiyle il müdürlüğünce onaylanacak. İlçe müdürlüklerine herhangi bir başvuruda bulunulmayacak. İlçe müdürleri yapılan başvuruları kabul etmeyecek. Sınav ücreti olan 50 TL’nin yatırıldığına dair dekont getirilecek.”
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]