Tarım dışı arazilere karşı ortak girişim

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu ve yönetim kurulu üyeler önce SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yeni yönetim kurulu üyelerini, ardından da Meclis Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, çevreye duyarlı, tarım ve hayvancılığın önünü açacak projelerde Ziraat Odası’nın yanında olduklarını belirterek, “Tarım dışı yerleri birlikte belirleyelim. İlimizde çarpık sanayinin önüne geçmek için ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri üzerinde çalışıyoruz. Bir karış tarım arazimizi ziyan etmek istemeyiz. Birlikte çalışma yaparak, verimli topraklarımıza katma değeri yüksek ürünler ekmeliyiz. Hep mısır, buğdayla bu iş olmaz. Getirisi yüksek ürünler üzerinde odamızda eğitim verebiliriz” şeklinde konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu; çiftçinin, üreticinin menfaatine olan her türlü proje ve çalışmanın yanında olduklarını belirterek, “Verimli tarım arazilerini kimseye ziyan ettirmeyiz. Bizdeki verimli arazi Türkiye’nin hiçbir yerinde yok. Elimizdeki değerin kıymetini hep birlikte bilelim” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret edenler arasında Kültür ve Doğal Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Osman Zor, Derneğin kurucu Başkanı Fehmi Duman ve dernek yöneticileri de yer aldı. Dernek Başkanı Zor, hem Kösemusul ve yeni yönetimine, hem de Meclis Başkanlığı’na seçilen Altuğ’a hayırlı olsun dileğinde bulundular.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]