"Tarihi mitinge hazırız"

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek 20 Mart Mitingine tüm Sakarya’nın hazır olduğunu açıkladı. Uncuoğlu, “Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Sayın Başbakanımızı hep birlikte heyecanla, büyük bir coşkuyla karşılayacağız” dedi.

Tüm yurtta kalabalık ve coşkulu mitinglerle vatandaşlara seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 20 Mart Perşembe saat 13.00’da Kent Meydanı’nda Sakaryalılarla buluşacak. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya teşkilatı olarak tarihi mitinge hazır olduklarını açıkladı.
 
Milli irade vurgusu

Demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için tüm Sakarya’nın meydanda Başbakan Erdoğan’ı karşılayacağını dile getiren Uncuoğlu;  “Sakarya teşkilatı olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. En ince ayrıntısına kadar çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 20 Mart Sakarya’mızın bayramı olacak. Her zaman hak ve adaletin yanında olan hemşehrilerimizle birlikte tüm dünyaya Sayın Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Çirkin oyunların, tüm kumpasların karşısında olduğumuzu belirtecek, aydınlık yarınların milletimizle olacağını haykıracağız.” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]