Tarihi caminin bahçesinde iftar yaptılar

Kaynarca Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Tarihi Şeyh Müslihiddin Camii İftar Programı yoğun bir katılımla Büyük Kaynarca köyü Şeyh Müslihiddin Camii bahçesinde gerçekleşti.

İftara yoğun katılım olurken, Kaynarca Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynul Özel, Garnizon Komutan vekili Ömer Yavuz Emniyet Amiri Deniz Engin, İş adamı Seyfettin Selim, Sakarya Büyükşehir Mali Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Kaynarca İlçe Müftüsü Eyüp Orhan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Şahin, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, Daire Müdürleri, Okul müdürleri, köy muhtarları tarihi caminin bahçesinde birlikte iftar yaptılar.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel iftar sonrası yaptığı açıklamada, “Her Ramazan aksatmadan bu yemeğimizi veriyoruz ve geleneksel hale geldi. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu iftar programımız bu şekilde yoğun katılımlarla devam eder inşallah” dedi.
Sakarya Grup Mübarek’in dini müzik dinletisi ve sema gösterisinin renk kattığı program, Davetlilerin teravih namazını kılması ve çay sohbeti ile tamamlandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]