Taraklı'da Trafik Kazası

Taraklı İlçesi'nde bir otomobille minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan bir kısmı olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye gönderilirken, bölgede kalan diğer yaralılar için uzun süre ambulans beklendi. Haber üzerine bölgeye koşan yaralı yakınları duruma tepki gösterdi.

Alınan bilgilere göre, Taraklı'dan Göynük istikametine gitmekte olan Mustafa Serin idaresindeki 41 D 6352 plakalı minibüs ile Alballar Köyü'nden Taraklı istikametine giden Yunus Kartal'ın kullandığı 54 AT 869 plakalı otomobil, Taraklı Kozpet Tesisleri yakınlarında çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Mustafa Serin ile aynı araçta bulunan Zülfiye Serin, Selahattin Karaüzüm, Hatice Karaüzüm, otomobil sürücüsü Yunus Kartal ile Nevzat Öztürk ağır şekilde yaralandı.

Otomobildeki yaralılar, Taraklı 112 Acil servisi ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Adapazarı Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüste bulunan 4 yaralı ise başka ambulans bulunmaması üzerine uzun süre olay yerinde bekledi. Minibüs sürücüsü Mustafa Serin şok geçirirken, yaralıya ilk müdahale, jandarma tarafından yapıldı. Diğer yaralılar da yaklaşık 1 saat boyunca ambulans gelmesini bekledi.

Kazayı haber alır almaz Taraklı'ya gelen yaralı yakınları, ambulansın geç gelmesine tepki gösterdi. Jandarmanın Alifuatpaşa Beldesi'nden istediği ambulansın kaza yerine ulaşmasının ardından minibüs sürücüsü Mustafa Serin de Adapazarı Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne götürüldü. Diğer 3 yaralı ise Göynük'ten çağırılan ambulansın gelmesinin ardından, kazadan 1 saat sonra hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan 6 kişiden 3'nün durumunun ağır olduğu bildirildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]