Taraklı'da TOKİ kura çekimi yapıldı

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı’nın Çiğdemlik mevkinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

Taraklı Belediyesi Düğün Salonunda Taraklı Noteri denetiminde 70 adet 2+1 konut için başvuran 45 vatandaş ve 26 adet 3+1 konut için başvuran 15 vatandaş için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, “Bugün sizler için oldukça önemli bir gün. Bundan bir süre önce sizlerin ilk ödemelere başladığınız günden bugüne kadar belli bir süre geçti. Bu süre sonunda başvuru yapan arkadaşımızın, kardeşimizin evlerini biraz sonra kura ile belirleyeceğiz. İnsanın kendi evinin olması çok güzel bir şey, inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinizde oturursunuz. Yetkililerden bize verilen bilgilere göre konutlar kısa bir süre içerisinde teslim edilecek. Konutların her türlü alt yapısını, parkını, bahçe düzenini, yapılması gerekenler yapılacaktır” dedi.

Konuşmanın ardından Taraklı Noterliği denetiminde kura çekimi gerçekleştirildi. İlk Kura Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz tarafından çekilirken Kaymakam Ömer Yılmaz kura çekimi öncesinde hak sahiplerine şans diledi .Kura çekimi sırasında kimi vatandaşlar sevinirken, kimileri de üzüldü.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]