Taraklı’da KİEM Açılışı Yapıldı

Taraklı Belediyesine ait kütüphane binasında KİEM (Kamu İnternet Erişim Merkezi) açılışı yapıldı. KİEM açılışına Sakarya Türk Telekom Baş Müdürü Ahmet Hamdi Zengin de katıldı.

KİEM açılışında bir konuşma yapan Sakarya Türk Telekom Başmüdürü Ahmet Hamdi Zengin “KİEM Türkiye’nin bütün ilçelerinde bulunuyor. Sakarya’da on üç ilçeye kuruldu. İlk kurulan merkezlerden biri Taraklı’dır. Belediye Kütüphanesi'nde de kurulması daha uygun oldu. Sanal alemle kitaplar bir araya geldi. Eski kütüphane alışkanlığımızı da bu arada sürdürmüş olacağız. Taraklı’daki bu durum örnek teşkil etti. Burası herkesin gelip internete girebileceği bir mekandır. Kamunun kontrolünde olması önemlidir. Hayırlı olsun” dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da yaptığı konuşmada “Günümüzde vatandaş devletle bütün ilişkilerini internet üzerinden görecek. Her vatandaşımızın evinde bilgisayar internet yok. Ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki veliler çocuklarını gönül rahatlığı ile buralara gönderebilirler. Burada oyun v.b şeylere müsaade etmiyoruz. Buradaki bilgisayar kullanımı sadece bilgi edinme amaçlıdır. Hayırlı olsun “dedi.

Ayrıca Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Sakarya Türk Telekom Başmüdürü Ahmet Hamdi Zengin'e Taraklı Evi Maketi hediye etti.

Açılışa İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Güngör, Alaattin Yılmaz ve Eşref Pektaş ile İlçe Müftüsü Suat Okuyan ve vatandaşlar da katıldı.

Açılış sonrası misafirlere Taraklı Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar da bulunuldu.

16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]