Taraklı turizme doyacak

Bilecik İli Pazaryeri İlçesi Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve AKP Pazaryeri İlçe Başkanı Muhsin Turan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman\'ı makamında ziyaret etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın başkan Özkaraman\'dan ilçede yapımı devam eden restorasyonlar ve turizm potansiyeli hakkında bilgiler aldı.

Taraklı\'daki restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın Taraklı\'nın turizm alanında büyük mesafe aldığını, restorasyonların tamamlanması ve yapımı devam edem Taraklı Termal Turizm inşaatının da tamamlanması ile ilçe de büyük bir turizm potansiyeli oluşacağını belirterek “Şu durumda bile biz Taraklı\'yı çok sevdik. Böyle tarihi mekânları gezmek görmek ve çalışkan bir belediye başkanıyla çalışmak bizi çok memnun etti. Biz de Pazaryeri Belediyesi olarak daha yolun başındayız. İnşallah bizde 10 yıl içerisinde Taraklı\'nın seviyesine gelmek için mesaimizi en iyi şekilde harcayacağız. Böyle sevecen insanlarla karşılaştığım için çok mutluyum ve başkanımızın bize yardımları için teşekkür ediyorum” dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ise Pazaryeri Belediye başkanı Muzaffer Yalçın ve AKP İlçe başkanı Muhsin Turan\'ın Taraklı\'yı ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu ifade ederek “Taraklımız gelecek beş yıl içerisinde konaklarıyla hanları ile ve Taraklı Termal Devremülk ve Oteli ile turizm alanında Türkiye\'nin sayılı ilçeri arasında yer alacaktır” şeklinde konuştu
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]