Taraklı turizmde daha ileriye gidecek

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman tarihi evleri ve doğa güzellikleriyle adeta gizli hazine niteliğinde olan Taraklı’nın turizm potansiyellerini daha önce yaptıkları çalışmalarla harekete geçirdiklerini belirterek gelinen noktanın Taraklı’nın ekonomik kalkınması için umut verici olduğunu söyledi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacttin Özkaraman yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz dönemde üzerinde çok durduğumuz restorasyon projelerinin hayata geçmesiyle ilçeyi ziyarete gelenlerin sayısında önemli bir artış olmuştur.Yapacağımız çalışmalarla Taraklı Sakarya İli için önemli bir turizm merkezi olacaktır. Aksu deresi çevresinde yapacağımız çevre düzenleme çalışmalarıyla Taraklı’ya yakışır bir görünüm kazandıracağız." dedi.

“Fenerli Ev Restore Ediliyor”

Ulucamii Mahallesi’ndeki Fenerli evin restore edilmeye başlandığını ifade eden Başkan Özkaraman, “Fenerli evin restorasyonunun tamamlanması ilçe turizmine çok büyük katkı sağlayacaktır. Restorasyon çalışmalarımıza hız kazandıracaktır. Çevresi daha büyük cazibe merkezi haline gelecektir” dedi.

Özkaraman Taraklı’nın turizmdeki hamlesini sürdüreceğini ifade etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]