Taraklı Belediye Başkanı beraat etti

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve 4 kişi beraat etti.

 

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile birlikte 2 belediye encümeni üyesi, 2 belediye çalışanı memur encümen üyesi hakkında kamuyu zarara uğrattıkları ve görevi kötüyü kullandıkları iddiasıyla açılan davada tüm sanıklar beraat etti.

Taraklı İlçesi Gölpazarı yolunda belediye garajı yanında araziyi uygunsuz kiraya verdiği iddiasıyla İçişleri Bakanlığı Müfettiş Raporları sonucu Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Belediye Encümen Üyesi Erdal Özen, Bülent Kalaycı, belediye çalışanı memur encümen üyesi, Özcan Koylan, Hasan Arvasi hakkında Geyve Sulh Ceza Mahkemesi\'nde açılan davada mahkemenin karar duruşmasında Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve diğer sanıklar beraat ettiler.

İddialara göre Taraklı’da Gölpazarı yolunda Belediye Garajı yanında yapılan bir beton santraline uygunsuz yer sağlandığı ve kamuyu zarara uğrattığı iddiası ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Müfettişleri\'nin incelemesinden sonra Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman,Belediye Encümen Üyesi Erdal Özen, Bülent Kalaycı, Belediye çalışanı memur encümen üyesi Özcan Koylan ve Hasan Arvasi hakkında Geyve Sulh Ceza Mahkemesi\'nde kamuyu zarara uğratmak, görevi kötüye kullanmak suçu ile dava açılmıştı.

Özkahraman:"Her zaman adalete güveniyoruz."

Karar duruşmasının ardından bir açıklama yapan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Her zaman adalete güveniyoruz adalet hesap vermeye ve daha dikkatli olmaya sevk ediyor. Sahte isimlerle yapılan şikayetlerle hizmet yapmamıza engel oldular. Aslında seçilenleri en azından seçimlere kadar iş yapma ve çalışma yönünde desteklemeleri lazım. Sevgi, saygı içinde muhalefet yapmak, rekabet yapmak demokrasinin gereğidir. Seçildikten sonra iftira ve ayak oyunları ile bir yere varılamayacağı bilinmelidir. Taraklı’da bir beton santraline kesinlikle uygunsuz yer tahsis etmedik. Yapılan her iş yasal yapılmıştır. Bunları mahkemede anlattım. Burada istihdam sağlanmıştır. Sürekli sahte isimlerle hakkımızda şikâyetlerde bulundular. Müfettiş soruşturması sonucu dava açıldı. Bu dava yaklaşık iki yıldan beri devam ediyordu. Adalet yerini buldu. Ben ve 2 encümen üyesi arkadaşım, belediye çalışanı 2 arkadaşımız beraat ettik" dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]