Taraftarımız ve Tüm Camia, Sakin ve Sağduyulu Olmalı

Sakaryaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Sakaryaspor'a gönül verenleri sakin ve duyarlı olmaya çağırdığı bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması ise şu şekilde;

"Camia olarak zor günlerden geçiyoruz. Taraftarımız ve tüm camia, sakin ve sağduyulu olmalıdır. Zor günlerden çıkıştaki ilk adım ve tavır bu olmalıdır.

Gerçek Sakaryasporlular, unutmayın;

yeniden dernekleşme yapılanmasının hemen öncesindeki durumu bir hatırlayın:

Takımımız şampiyonluğu kaçırmıştı.

Yönetim istifa etmişti.

Gazetelere ilanlar verildi ve Sakaryasporumuzu ihale ile satışa çıkardılar. Alıcısı çıkmadı, herhalde, alıcı olabilecek tüccarlar, kulübün iflas halini görmüşlerdi.

Her türlü kuşatmaya, engellemeye ve siyasi çıkar hesaplarına rağmen, üye kayıt süreci başladı. Gazetelere boy boy fotoğrafını yayınlatıp “ Başkan oluyor, liste yapıyor” denilen kişiler ne yazık ki üye dahi olmadılar. Kayıt yaptırıp, bedelini ödemediği için üye olamayan o anlı, şanlı iş adamlarının, siyasilerin, sivil toplum liderlerinin listesi kulübümüzde mevcuttur.

Bir kesim de  “ …bak işte başaramadılar” sonucunu yaratmak için üye kayıtlarını engelledi.

İşte bu ortamda; “ Bu sevda artık halkın olmalıdır” sesine kulak vermiş bizler, yönetimini oluşturdu ve her türlü zorluğa göğüs germeyi göze alarak göreve geldi. Bu yönetim kimsenin, şahsi malını gasbetmedi.

Geçen süreçte, bazı yanlışlarımız elbette olmuştur, ancak tam bir görev bilinciyle, tüm mesaimizi kulübümüze sarf ederek çalışmaya devam ediyoruz.

Görev süremiz bellidir. Görev süremizi tamamlar ve günahlarımızın hesabını verip, sevaplarımızla birlikte gideriz.

Artık kongre var, hesap verme var.

Yeniden dernekleşme yapılanması, sadece bunu sağladığı için dahi Sakaryasporumuza en büyük faydayı sağlamıştır.

Sakaryasporu seven, Sakaryasporluyum diyen herkes, önce kulübe üye olsun, biletini alarak ister şeref tribününde ister kale arkası tribününde oturup takımına destek versin, köstek olmasın.

Zamanı gelince gelip, hesabını, sonuna kadar sorsun.

O zaman, her şeyin hesabını, sonuna kadar vereceğiz.

Herkesin “Önce Sakaryaspor” düşüncesini, her zaman dimdik ayakta tutması dileğiyle, kamuoyuna, tüm camiamıza saygılarımızı sunarız."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]