Tamirden yeni çıkan otomobil cayır cayır yandı

Adapazarı\'nda seyir halindeki otomobil, bir anda alev alıp cadde ortasında yandı. Yangına ilk müdahaleyi itfaiye ekipleri gelinceye kadar yoldan geçen araç sahipleri yaptı.

Adapazarı Çark Caddesi\'nde, sabah şehir merkezinden Serdivan istikametine gitmekte olan 54 PF 927 plakalı otomobilin motor kısmı bir anda alev aldı. Alevleri farkeden sürücü Mustafa Dilsiz, otomobili yolun sağ tarafında park ederek yangın tüpüyle müdahale etmesine rağmen başarılı olamadı. Bu kez yardıma diğer araç sürücüleri yetişti. Diğer sürücülerin yardımıyla otomobilin motor kısmındaki alevler söndürüldü. Ancak daha sonra yere dökülen yanıcı bir madde tekrar alev aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları müdahaleyle yangını tamamen söndürmeyi başardı.

Söndürme çalışmaları sırasında ellerinde yanıklar meydana gelen araç sürücüsü Mustafa Dilsiz, "Otomobilimi özel bir tamirciye götürmüştüm. Burada usta motor kısmına bir kelepçe takıp bakım yaptı. Tamirden aldıktan sonra geri dönerken motor kısmı alev aldı" dedi. Sürücü daha sonra ellerindeki yanıklar nedeniyle tedavi için hastaneye gitti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]