Taklalar Atarak 100 Metre Sürüklendiler

Samsun'a hasta ziyaretine gidenleri taşıyan otomobil, lastiğinin patlaması sonucu taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişiden 3'ü yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolunun Alancuma mevkiindeki kazada, Ankara yönüne giden Zabit Tuç (47) yönetimindeki 34 DU 6464 plakalı otomobil, sol arka lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan otomobil taklalar atarak 100 metre gitti. Kazada sürücü Tuç ile araçta bulunan Makbule Çağlar (38) ve oğlu Mücahit Çağlar (10) yaralandı. Yan dönen araçta sıkışan yaralılar, kazayı görerek duran diğer araç sürücüleri tarafından kurtarıldı.

Olay yerine gelen 112 hızır acil ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulanslarla Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazaya tanıklık eden Hasan Ali Yılmaz adlı sürücü, kazanın bir anda olduğunu belirterek, "Kaza yapan otomobil önümde gidiyordu. Bir anda sol arka lastiği patladı ve kontrolden çıktı. Otomobil yaklaşık 5 takla attıktan sonra şarampolde 100 metre sürüklendi. Yaralıları araçtan çıkartarak ilk müdahalelerini yaptık. Ağaçlar ve çalılıklar olmasaydı durumları daha kötü olabilirdi." dedi.

Otomobildekilerin Samsun'daki bir hastalarını ziyarete gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]