Takım Ruhuyla Ligde Kalacağız

Sakaryaspor kulüp basın sözcüsü Tamer Batuboylu, "Ligde kalma konusunda en ufak kuşku duymuyoruz" derken, golcü futbolcu Erol Kapusuz ise "Belki çok iyi oynayarak değil, ama takım ruhuyla ligde kalacağız" diye konuştu.

Sakaryaspor Kulübü Basın Sözcüsü Tamer Batuboylu, Rüstemler Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Her maçta teknik heyet ve bütün oyuncuların yürekten mücadele ettiklerini belirten Batuboylu, ''Devre arasında yaptığımız tercihlerin doğruluğunun sevincini yaşıyoruz. Giydikleri formanın ağırlığının farkında olan ve sahada formasının hakkını verip taraftarına, camiasına ve temsil ettiği şehre layık olmak için tekmeye kafasını sokan ve terinin son damlasına kadar mücadele eden oyunculara sahibiz. Giresunspor maçındaki tribün ve saha içi bütünleşmesi inanıyorum ki, şehrin ileri gelenlerine üzerlerine düşen payı anlamaları için bir vesile olmuştur. Sakaryaspor, Sakarya'da yaşayan herkes için üst kimlik olmalıdır. Sakaryaspor'u herkes desteklemelidir. Kulübümüzün menfaatine olan her konuda kapılarımız sonuna kadar açıktır. Belki çok iyi oynayarak değil, ama takım ruhuyla ligde kalacağız" dedi.

Takım Olduğumuz Sahada Belli

Forvet oyuncusu Erol Kapusuz ise, ''Kesinlikle ligde kalacağımızı düşünüyorum, en ufak bir kuşkum yok. Takım olduğumuz sahada belli, herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor. Bu takımın 25. adamı da gol atınca seviniyor. Belki çok iyi oynayarak değil, ama takım ruhuyla ligde kalacağız. Giresunspor maçını çok iyi pas yaparak kazanmadık ama takım ruhuyla kazandık. Bundan sonra önemli olan da maç kazanmak.'' diyen konuştu.

Defans oyuncusu Mustafa Aydın ise, Sakaryaspor'un konumunu bilerek takıma geldiklerini belirterek, takımı hak ettikleri yere getireceklerini vurguladı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]