Taekwondo birincisi ve ikincisi Sakarya'dan

Düzce Taekwondo il temsilciliği illerarası Kutlu Doğum Kupası Taekwondo Şampiyonası Düzce Metek Toki Konutları Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Spor Salonunda yapıldı.

Düzce Taekwondo İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan İllerarası Kutlu Doğum Kupası Taekwondo Şampiyonası 7 ilden 11 spor kulübünün katılımı ile Düzce Metek Toki Konutları Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonada erkeklerde Sakarya Şampiyonlar GSK birinci olurken Sakarya Atakan Spor Kulübü ikinci ve Düzce Anadolu Cengaverleri GSK. üçüncü oldu. Bayanlarda Düzce Anadolu Cengâverleri GSK birinci, Kastamonu Orman Spor Klb ikinci ve Bolu Gençlik Merkezi Spor Klb üçüncü oldu.

Kutlu Doğum Kupası Taekwondo Şampiyonası genel klasmanda ise Düzce Anadolu Cengâverleri GSK birinci, Sakarya Şampiyonlar GSK ikinci ve Kastamonu Orman Spor Kulübü üçüncü oldu.

Öte yandan Düzce Taekwondo İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan İl Takımları Ulusal Egemenlik ve Çocuk Kupası Taekwondo Şampiyonası Düzce İl Takımlarının katılımı ile Düzce Metek Toki Konutları Mehmet Akif Arsoy Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Çocuk kupasında Düzce Anadolu Cengâverleri GSK birinci, -Düzce Halk Eğitim Merkezi GSK ikinci ve Düzce Site Spor Kulübü üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]