Sütte 24 Yıllık Tecrübe

Özerler Süt Ürünleri Hendek'te ikinci şarküteri mağazasını açıyor.

Üretim tesisi Hendek'te bulunan Özerler Süt Ürünleri, Hendek Kemalpaşa Mahallesi'ndeki perakende satış mağazasına bugün bir yenisini daha ekliyor.

Sütte 24 yıllık tecrübe
 
1984 yılında Sakarya iline bağlı Hendek ilçesinde kurulan Özerler Süt Ürünleri, önceleri sadece kaşar peyniri üzerine üretim yaparken ilerleyen zamanda ürün yelpazesini genişletmiştir. Yetkililerden alınan bilgiye göre; ilk zamanlarda sadece 500 kg sütle üretime başlayan Özerler, şu an günde ortalama 100 ton, ayda ise 3000 ton sütü, süt mamülleri haline getirip, müşterilerine sunuyor.

%100 katkısız ürünler

Özerler, doğal kaynaklardan elde ettiği % 100 katkısız sütleri son teknoloji ile işleyerek unutulmaz damak tadı verecek, gerçek lezzetli ürünler üretiyor. Doğal gıdanın en kıymetlisi olan sütten; doğallığını bozmadan güvenli ve yüksek kalitede yoğurt, ayran, tereyağı ve yöresel peynirler gibi farklı çeşit ve gramajlardaki ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Önce insan sağlığı

Süt ürünlerine artan talebi karşılamak için 2. şubelerini açtıklarını belirten Yakup Özer firma felsefesini şu sözlerle açıklıyor: "Bizim için, 'insan sağlığı ve kalite sürekliliği' her şeyden önce gelir. Müşterilerimizi en iyi şekilde memnun etmek için kurulduğumuz günden bu yana böyle bir ilkeyi benimsedik. Amacımız, çeyrek asırlık bir deneyimin kazandırmış olduğu tecrübe ile birlikte her zaman bir öncekinin daha iyisini değerli tüketicilerimize sunmaktır. Firmamız bu felsefe ile günümüze kadar gelmiş ve bu felsefe ile de geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]