"Süt Sığırı Yetiştiriciliğinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konferansı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tarım ve hayvancılık alanında üzerlerine düşenleri yapacaklarını söyledi.

Toçoğlu, Sakarya Ticaret Borsasında (STB) düzenlenen "Süt Sığırı Yetiştiriciliğinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu konferansta yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılığın kent ekonomisi için önemli rol oynadığını anlattı.

Her sektörün çağın gereği olarak kendisini yenilemesi gerektiğine işaret eden Toçoğlu, "Değişen dünya şartlarına karşı kendimizi yenilemek, çağın şartlarına uygun olarak sektörümüzdeki gelişmeleri yakalamak, öncelikli yapmamız gereken işlerdendir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil, şartlar değişiyor, teknoloji ilerliyor, dünya yerinde saymıyor. Bu nedenle bizlerin öncelikli olarak yapması gereken, hangi sektörde çalışıyorsak o sektörde değişime ayak uydurmaktır. Çağın gereklerine ayak uyduramazsak kesinlikle başarılı olamayız” diye konuştu.

"
Biz çalışkan, gayretli ve özverili bir milletiz"

Toçoğlu, kentte faaliyette bulunan tüm sektörlerle işbirliği içinde olduklarını vurgulayarak, "Biz çalışkan, gayretli ve özverili bir milletiz. Azmettiğimizde yapamayacağımız şey, aşamayacağımız engel yoktur. Bunun için yapacak olduğumuz tek şey birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmektir. Büyükşehir Belediyesi olarak tarım ve hayvancılık alanında kurumsal olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Şehrimizin geleceğini planlarken her sektörü göz önüne alarak çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]