Şüpheli Ölüm Cinayet Çıktı

Adapazarı'nda, oğluyla birlikte iki kişiyle kavga ettikten sonra yere yığılarak ölen Cevdet Tuzla'nın demir çubukla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay, Dörtyol Sanayi Sitesi'nde dün meydana gelmişti. Oğlu Erdem Tuzla ile birlikte nakliyecilik yapan Cevdet Tuzla (49), çöp dökme meselesinden dolayı T. T. ve C. D. isimli şahıslarla kavga etmişti.

Kavga sonrası gittiği arkadaşının iş yerinde yere yığılan ve hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybeden Cevdet Tuzla'nın cinayete kurban gittiği belirlendi.

Olayı soruşturan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekipleri, Cevdet Tuzla'nın T. T. ve C. D.'nin demir çubuklarla vurması sonucu öldüğünü belirledi. T. T. ve C. D. polis tarafından gözaltına alınırken olayda kullanılan 2 adet demir çubuk ve bir maket bıçağına el konuldu.

Zanlılar, emniyetteki sorgularında çöp dökme yüzünden tartıştıklarını ve yaşanan küfürleşme sonucu kavga etmeye başladıklarını belirterek, olayın gerisini hatırlamadıklarını söylediler.

Cevdet Tuzla'yı demir çubukla vurarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki zanlı, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]