Süleyman Dişli'den Seçim Vaatlerine Eleştiri

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, belediye başkan adaylarının seçim vaatlerini eleştirdi.

Çaltıcak, İkizce Müslüm, Osmaniye, Acıelmalık ve Harmantepe mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Dişli, bazı belediye başkan adayların nasıl olsa seçilemeyecekler diye bol keseden vaatler verdiklerini belirterek, "Para dağıtacağız diye, her taraftan işçi alacağız diye oy avcılığına soyunanlar hariçten gazel okuyorlar" dedi.

Bazı belediye başkan adaylarının oy avcılığı yaptıklarını ifade eden Dişli, "Bizler bu yola samimiyetle çıktık, 2004 yılında vaatlerime bakarsanız, şunları söyledim: Şeffaf, dürüst, samimi, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmetinizdeyim. Çünkü belediye bütçesini bilmeden atıp tutmak olmazdı, biz bu vaatleri vererek geldik. Belediye bütçemizi 11 milyonla aldık. Bu bütçenin yüzde kırkına yakınını o yıl temizlik harcamalarına veriyorduk, bakınız bugün personel giderlerimiz 7 milyon TL. O gün personelimiz daha fazlaydı. Yine bugünkü sayı olduğunu düşünün, bütçenin üstünde giderlerimiz vardı. Ama biz ne yaptık, buna sığınmadık ve çok çalıştık. Hem dev projelere imza attık, hem de her yıl bütçemizi arttırdık ve bu yıl itibariyle 37 milyona ulaştırdık. Şimdi birileri kalkıp para dağıtacağız diye oy toplamaya çalışıyor, herkesi işe alacağız diye oy toplamaya çalışıyor. Bizler gerçekleştirilebilecek her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu şehrin imkanlarını arttırarak halkımıza yansıtmayı devam ettireceğiz" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]