Süleyman Dişli ve Ali İnci Soma'da

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Manisa Soma’ya giderek ailelere başsağlığı diledi.

İnci ve Dişli Soma’da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve TÜRK-İŞ Başkanı Ergun Atalay ile görüştüler.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci yaptığı açıklamada,“ Tüm milletimizin başı sağ olsun. Milli bir felaketle karşı karşıyayız. Canlar gitti. Devletimiz arama kurtarma olarak tüm önlemlerini almış durumda. Biz Hendek Belediyesi olarak işin daha çok sosyal yönüne bakıyoruz. Yakınlarını kaybeden ailelere, onların yakınlarına ve aile bireylerine, okuyan çocuklarına neler yapabiliriz, bunun için buradayız” diyerek yetkililer ile görüştüklerini ve ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’de Adapazarı Belediyesi olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirterek “ Buraya gelerek hem vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak hem de üzerimize düşen bir şey varsa yapmaya geldik. Yaşanan felaketin büyüklüğü hepimizin malumu. Elim kazada hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, kederli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]