Süleyman Dişli, Seçim Turuna Çıktı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Katlı Pazar esnafını ziyaret etti..Dişli, Katlı Pazar'ın Adapazarı için önemli bir can damarı olduğunu ve cazibesinin arttırılması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Katlı Pazar esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Süleyman Dişli'ye, pazarın daha düzenli olması yönündeki taleplerini dile getirildi. Dişli'den çok beğenilen renkli asfalt çalışmasının devam ettirilmesini de isteyen esnaf, yeni dönemde katlı pazarın daha sistemli ve cazibesi yüksek bir yer hale gelmesi için Süleyman Dişli'ye destek vereceklerini belirtti.

Tezgahlarını yerleştirirken başkanı karşılarında gören esnafın çay ve kahve ikramlarını herkesi ziyaret etmek istediği gerekçesiyle nazikçe geri çeviren Dişli, onlarla tek tek sohbet ederek zabıta ve pazarın düzeniyle ilgili taleplerini değerlendireceğini belirtti.

Dişli, katlı pazarın Adapazarı için bir can damarı olduğunu vurgulayarak, "Bu alanın el birliğiyle hem modernleşmesi hem de düzenliliği için çaba sarf edeceğiz. Renkli asfalt çalışmasıyla, Katlı Pazar önündeki çocuk ve dinlenme parkıyla farklı bir görünüme kavuşan pazarın daha da cazibesini arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]