Sülale Toplantısı Pazar Günü Yapılıyor

Mollaoğlu sülalesine mensup Ali İlkay 115 yıl önce birbirinden ayrılan sülale fertlerini bir araya toplamak için 2 yıldan beri organizasyon düzenliyor. Bu organizasyonun amacı, her sene Mollaoğlu sülalesine mensup fertleri bularak birlikteliği tekrar sağlamak. Öyle ki daha hızlı ve daha çok kişiye ulaşmak için yazılı ve görsel basında bir duyuru yapıyor ve akrabalarına şu şekilde sesleniyor:

"2006 yılının ağustos ayında ilkini yaptığımız ve bu yıl üçüncüsünü yapacağımız bu etkinliği, 1893 tarihinde birbirinden ayrılan Mollaoğlu sülalesi fertlerinin tespit edebildiğimiz 4 soyad altında oluştuğunu ve bu soyadların Yılmaz, Şişman, Korkmaz ve İlkay olduğunu öğrendik. Ayrıca soyadları bu 4 soyaddan farklı olup Mollaoğlu sülalesinin ferdi olan diğer akrabalarımızı da bulma çabasındayız. Bu konu hususunda etrafımızdaki akraba, arkadaş ve ileri gelenlerimizden tam destek aldık ve gördük ki herkes bizim gibi düşünüyor. Bu anlamda bu sene üçüncüsünü yapacağımız bu organizasyonun ne kadar önemli ve isabetli olduğunun bilincine vardık. Son zamanlarda ülkemizde aile ve akraba bağlarının zayıflamaya başladığı aşikardır. Biz bu geleneğimizi yeniden canlandırma niyetinde ve arzusundayız. Bu bağlamda, üçüncüsünü tertipleyeceğimiz bu etkinlik ile diğer büyük aile ve sülalelere de örnek olacağımızı düşünüyoruz. Biz bu organizasyon ile bizden sonra gelecek olan nesillerimize örnek olma arzusunda ve amacındayız. Onların birbirleri ile kaynaşmalarını sağlayıp aile, akraba bağlarımızı devam ettirmek en büyük isteğimizdir. Bu olayın çok ilginç neticelerinden biriside şudur; yıllardır komşu, arkadaş, dost olduğumuz insanlarla akraba bağımızın çıkması… Evet, bu durum bizleri çok mutlu etti. Buradan görsel basın aracılığıyla ülkemizdeki akrabalarımıza sesleniyoruz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun bizlerle irtibata geçmenizi istiyoruz. 20 Temmuz 2008 Pazar günü, Sakarya’nın güzel ilçesi Hendek’te E-5 kara yolu üzerinde bulunan Mollaoğlu Turgut Yılmaz'a ait Çamdağ tesislerinde tüm akrabalarımızla kucaklaşmak en büyük arzumuzdur. Uzaktan gelecek olan akraba, hısım ve dostlarımız yatacak ve yiyecek sorununu kesinlikle dert etmesinler. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitede bir organizasyon düzenledik."

Bizimle irtibat kurmak isteyen hısım ve akrabalarımız gerektiğinde aşağıdaki telefon numaralarından bize ulaşıp, yardım isteyebilirler. Bu telefonlarımız 24 saat açıktır. Bizleri, Mollaoğlu sülalesi hakkında bilgilendirme amaçlı ararsanız çok memnun kalacağımızı bildirir, saygılarımızı sunarız.

Herkese örnek olması dileğimizle..

Ali İlkay: 0 264 6141121
                 0 532 6253013

Turgut Yılmaz: 0 533 3895702

Barbaros Şişman: 0 535 4280381

Akın Korkmaz: 0 536 3225627

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]