Suat Çillioğlu'ndan hükümete "israf" tepkisi

Milli İttifak adı ile Saadet Partisi’yle birlikte seçime girecek olan Büyük Birlik Partisi’nin Sakarya İl eski başkanı ve ilimiz 3.Sıra Milletvekili adayı Suat Hayri Çillioğlu, mevcut hükümete yönelik çok sert bir basın metni yayınladı.

Açıklamasına Hadis-i Şerif örneği ile başlayan Çillioğlu; “Ahir zamanda yolunu şaşıran Kur’an’a ve sünnete gitsin” buyuran bir peygamberin ümmeti olarak Allah’ın bizlere rehber olarak indirdiği Kur’an’ı Kerim’de faiz, fuhuş, israf açık bir şekilde haram kılınmasına rağmen, faize dünya gerçeği diyen, faizli kredi verip helali hoş olsun, hayrını görün diyen bir zihniyet var. Aile yapımızı çökerten Avrupa yasalarının bize dayattığı zinayı ve eşcinselliği serbest bırakan yasalar var” diye konuştu.

"Hükümet müthiş bir israf içinde"

Mevcut hükümetin israfkar olduğuna dikkat çeken Çillioğlu; “Bülent Arınç’ın “Sadece israfı önlesek vergi almamıza gerek kalmaz” sözünde açıkça beyan ettiği gibi hükümet müthiş bir israf içindedir. Kur’an’ı Kerim’de Allah ve Rasulüne savaş açmak olarak belirtilen faizden yola çıkarsak 452 milyar olan bütçemizden 54 milyar faiz veren Kemal Derviş’in liberal ekonomik faiz sistemi, eşcinseller kulübü, haçlı ordusu Avrupa Birliği var. Kısaca mülkün sahibine, onun ayetlerine, Rasulüne savaş açmış bir yönetim var” dedi.

“Bir tarafta da daha önce 96-97 yıllarında Büyük Birlik Partisi’nin de desteklediği Refah-Yol hükümetinde havuz sistemiyle faizi kaldırmış, çekiç güç kovulmuş, havuzda biriken parayı halkına dağıtarak Refah ve Saadet getirmiş, D-8’lerle İslam Birliği’ni kurmuş, davası İlay-ı Kelimetullah olan Alperenlerin, Mücahitlerin başlatmış olduğu saf, tertemiz, hormonsuz Milli İttifak var” diyen Suat Çillioğlu; “Ey Sakarya’lı hemşehrilerim, siz bu seçimde siyasi partileri seçmeyeceksiniz. Siz ya liberal ekonomi, faiz sistemi, Avrupa yasalarını seçeceksiniz. Ya da havuz ekonomisi, faizsiz İslam Birliği’ni seçeceksiniz. Rabbim Hakkı Hak bilip onu seçmeyi batılı batıl bilip onu reddetmeyi cümlemize nasip etsin. 7 Haziran seçimlerini halkımıza, tüm Türk dünyasına, İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” diyerek sözlerini noktaladı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]